Gazimağusa Belediyesinden verilen bilgiye göre, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter görüşmede yaptığı konuşmada, Hareketle çok güzel işler yapacaklarına inandığını belirtti.
Gazimağusa’da, çocuk gelişimi, özel eğitim gereksinimi olan çocuklar ve sağlık alanında ek çalışmalara ihtiyacı olduğunu kaydeden Arter, hareketin yapacağı projeleri desteklemeye hazır olduklarını kaydetti.
Belediyenin açıklamasına göre, Toplumsal Gelişim Hareketi Başkanı Hatice Faydalı da, görüşmede, Toplumsal Gelişim Hareketi’nin kuruluşu ve faaliyetleriyle ilgili bilgiler aktardı.
Arter'in misafirleri Toplumsal Gelişim Hareketi yöneticileri oldu
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, çocukların gelişimi, sağlık ve eğitim alanlarında çalışma yapma hedefiyle yeni kurulan Toplumsal Gelişim Hareketi’ni kabul etti.

YORUM EKLE
1
Daü-Sen vergi adaleti istedi
2
Güzelyurt Belediyesi çevre toplantısında temsil...
3
Ktams ile Makina Mühendisleri Odası toplu sözleşme...
4
Sıcaklar bunaltacak
5
Devlet emlak araç satışı yapacak
6
Medya Etik Kurulu'dan çağrı
7
Medvedev KKTC'yi örnek gösterdi
8
"Kuyularda sadece Türkler yok"
9
Alev hortumu itfaiyecileri şaşırttı
10
Köprüler yıkıldı, vatandaşlar mahsur kaldı...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER