Pegasus yazılı açıklamasında, "Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere KKTC hattı ücretlerimiz Türkiye çıkışında Dolar, Kıbrıs çıkışında Euro olacak şekilde uygulanacak" ifadelerine yer verdi.
Pegasus Havayolları, turizm acentelerine gönderdiği yazıda, 4 Eylül tarihinden itibaren yurt dışına gideceklerin biletlerini, 4 Eylül tarihinden önce almaları gerektiğini, çünkü bu tarihten sonra biletlerin döviz kuru üzerinden hesaplanarak verileceğini bildirdi.
“Türkiye çıkışında Dolar, Kıbrıs çıkışında Euro”
Pegasus yazılı açıklamasında, "Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere KKTC hattı ücretlerimiz Türkiye çıkışında Dolar, Kıbrıs çıkışında Euro olacak şekilde uygulanacak" denildi.
“KKTC ve Türkiye’deki acentelerimiz ücretleri TL olarak görüntüleyeceklerdir”
Açıklamanın devamında da "KKTC ve Türkiye’deki acentelerimiz ücretleri sistem üzerinden, TL olarak görüntüleyeceklerdir. Sisteme tanımlı USD ve EUR seviyeler günlük kurlardan dönerek availability ekranına TL olarak yansıyacaktır" ifadeleri kullanıldı.
Pegasus, biletleri dövize endeksledi!
Pegasus yazılı açıklamasında, "Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere KKTC hattı ücretlerimiz Türkiye çıkışında Dolar, Kıbrıs çıkışında Euro olacak şekilde uygulanacak" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:28

GÜNEŞ
07:00

ÖĞLE
12:56

İKİNDİ
16:04

AKŞAM
18:43

YATSI
20:03
SIRADAKİ HABER