DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

BİTCOİN

฿%

a

WhatsApp, Arama Bağlantısı özelliğini sunmaya başladı!

WhatsApp geçen ay Arama Bağlantısı adlı yeni bir özelliği duyurmuştu. Adından da anlaşılacağı gibi, bu özellik, WhatsApp kullanıcılarının yalnızca basit bir bağlantıyla erişilebilen standart ya da görüntülü grup aramaları oluşturmasına olanak tanıyor.

WhatsApp, Zoom ve Google Meet’in yolundan gidiyor

Test aşamasında olan bu özellik artık daha geniş kullanıma sunuluyor. 32 kişiye kadar ev sahipliği yapabilen bu özellikte, gönderilen bağlantılar ise 90 gün boyunca aktif olarak kullanılabilecek. Çağrı bağlantıları özelliğinin şu anda sadece telefonlarda kullanılabildiğini hatırlatmakta fayda var.

WhatsApp masaüstü web uygulamasında üzerinden bir Arama Bağlantısı açmanız ise maalesef mümkün değil. WhatsApp Web üzerinden bu bağlantıya tıklandığında, bu özelliğin kullanıladığını belirten bir uyarı çıkarken, kullanıcıyı da telefonuna yönlendiriyor.


WhatsApp, kimsenin istemediği özellik için anket başlattı!

WhatsApp, kimsenin istemediği özellik için anket başlattı!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Herkesten Sil özelliğinde değişiklik yapmak için kullanıcılarına danıştı! İşte detaylar..

WhatsApp’un bu özelliği ise çeşitli durumlarda iletişim kurmak isteyen birden fazla kullanıcı için oldukça yararlı olabilir. Bu bağlantıların 90 gün boyunca sürüyor olması da bir diğer avantaj olarak öne çıkıyor. Bu özelliği kullanmak için adımlar ise oldukça basit:

  • Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın
  • Aramalar kısmına giriş yapın
  • Açılan pencerede en üstte ‘Arama bağlantısı oluştur’ seçeneğine tıklayarak, arama bağlantısını istediğiniz kişilere gönderebilirsiniz.
WhatsApp için önemli uyarı! Türkiye'deki kullanıcılar hedefte

WhatsApp’ın sunduğu bu özellike direkt olarak Zoom ve Google Meet gibi uygulamaları akla getiriyor. Her iki şirket de herhangi bir ekstra ücret ödemeden 100 katılımcıya kadar görüntülü görüşmeye imkan tanıyor. Zoom, premium seçeneklerde ise 300 kişiye kadar grup görüşmelerini destekliyor.

Her iki hizmet de, herhangi bir hesap olmadan bir aramaya katılmanıza izin veriyor. Bu durum Zoom ve Google Meet’i daha erişilebilir hale getiriyor. Diğer yandan WhatsApp Arama bağlantısı için katılımcıların WhatsApp hesaplarının olması gerekiyor.

WhatsApp yeni girişimi ile toplu görüşmeler konusunda da yeni adımlar atıyor. Şirket ilerleyen dönemde katılımcı sayısını da artıracaktır. Peki siz WhatsApp’ın Arama bağlantısı oluştur özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Samsung, yeni kamera sensörü ISOCELL HPX’i tanıttı!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0