DOLAR

32,3736$% 0.16

EURO

34,9627% -0.33

STERLİN

40,9691£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,37%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-0,74

BİTCOİN

2259627฿%-0.69133

a

Tweetler zenginleşiyor: Twitter’dan yeni özellik!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, son yıllarda üzerinde çalıştığı yeniliklerle kullanıcılarına daha iyi hizmet vermeyi planlıyor. Bu amaçla yola çıkan şirket, yeni bir özelliğini platformuna getiriyor.

Twitter’da karma medya dönemi: Aynı tweette hem fotoğraf, hem video

Twitter, son dönemde tweetler için birçok yeni özelliği kullanıma sunuyor. Bunlardan sonuncusu da aynı tweette fotoğraf ve video özelliği oldu. Bu sayede görsel paylaşım içeren bir tweette fotoğraf, video içerik ve GIF’ler birlikte yer alabilecek.

karma medya

Karma medya olarak tanıtılan özellik ilk olarak yalnızca Android ve iOS için uygulama aracılığıyla sunulacak. Öyle ki henüz masaüstünde mevcut değil. Ancak karma medya ile atılmış bir tweet herhangi yöntemle izlenebilir. Twitter bu konuda bir sınırlandırma koymuyor.


Elon Musk, kafayı Twitter ile bozdu!

Elon Musk, kafayı Twitter ile bozdu!

Bugün ortaya çıkan haberlere göre Elon Musk, Twitter satın alım sürecinde geri çektiği teklifi tekrar masaya koydu.

Twitter, 280 karaktere çıkararak başladığı tweet geliştirme girişimlerine hız kesmeden devam ediyor. Şirket, eski CEO’su ve kurucusu Jack Dorsey döneminde köklü yeniliklere pek fazla yönelmiyordu. Ancak platform, son yıllarda önemli değişikliklere ev sahipliği yapıyor.

karma medya

Twitter yeniliklerinden birisi de tweet düzenleme özelliği oldu. Son düzenleme ile birlikte atılan bir tweet belirli koşullar altında tekrar düzenlenebilecek. Tweet düzenleme, elbette belirli koşullar altında yapılıyor. Ek olarak kalem şeklindeki düzenleme simgesine basarak düzenlenmiş Tweet’in önceki sürüme ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca düzenlenen bir gönderinin altında “Son Düzenleme” saatini ve tarihini gösterecek.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0