Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, FIFA Dünya Kupası için Rusya’ya gelen taraftarlara yıl sonuna kadar Rusya’ya girişte vize uygulanmayacağını duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Putin, Rusya’nın muhteşem sayılabilecek bir organizasyon gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Dünya Kupası için Rusya’ya milyonlarca kişi geldi.
Maçları izlemek isteyen taraftarlar yıl sonuna kadar özel işleri nedeniyle Rusya’ya gelmek zorunda kalabilir. Bundan dolayı Rusya olarak aldığımız karar doğrultusunda Dünya Kupası'nda maçları izleyen tüm taraftarlara yıl sonuna kadar Rusya’ya girişte vize uygulanmayacak” dedi.
Milyonlarca kişinin Rusya’yı daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Putin, “Birçok insan artık ülkemiz hakkındaki fikirlerini değiştirdi. Bu bizim için önemli bir sonuç” şeklinde konuştu.
Rusya, Dünya Kupası öncesinde maçlara bilet alan yabancı ülke vatandaşlarına vizeyi kaldırmıştı. Maçlar için Rusya’ya giriş yapanlar 'Fun ID' adında bir kimlik almış, bu kimlikle Rusya’ya giriş çıkışlarında pasaport ve vize beyan etmemişlerdi.
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 09:19
PUTİNDEN SÜRPRİZ VİZE KARARI.

YORUM EKLE
1
Döviz yeni haftaya nasıl başladı?
2
KTOEÖS LEFKOŞA'DA EYLEM YAPTI
3
SEL TEHLİKESİ NEDENİYLE 100 BİN KİŞİ TAHLİYE...
4
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI, İPTAL EDİLEN VATANDAŞLIKLARLA...
5
WASHINGTON POST'TA TAM SAYFA FETÖ UYARISI
6
BM KOORDİNATÖRÜNDEN İSRAİL'E ÇOCUKLARA ATEŞ...
7
ANASTASİADİS ÇÖZÜMSÜZLÜKTE SUÇU TÜRK TARAFINA...
8
LEFKOŞA'NIN SİMGESİ SULU MUHALLEBİCİ HAKAN AŞIK
9
TUZLA KAVŞAĞINDA KAZA!
10
ERHÜRMAN: EKONOMİDE ZAMLARA KARŞI SİYASİ KARAR...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER